Amarita

Amarita

 

Szeretettel köszöntöm az idelátogató Útkeresőt!

Amarita vagyok. Látnok, spiritiszta médium, materiális és mentális gyógyító.

Sokan tanítottak, de véleményem szerint az élet a legnagyobb tanítómester és tanulhatunk felemelkedett mesterektől is.

Születésemtől fogva kaptam ősi mesterektől egy plusz energiát, spirituszt, amivel képes vagyok a szabad akaratom által hatni az Ön sorsára és pozitív irányba elmozdítani. Képes vagyok bioenergiát és Krisztusi gyógyító energiát küldeni, és a pénz, az anyagiak bevonzásához szükséges hittel és erőkkel feltölteni,valamint segítek Önnek abban, hogyan tud sikeres lenni.

Beavatást kaptam az égi és földi segítőimtől, mestereimtől. Születésemkor eleve elrendeltetett, hogy gyógyító és tanító leszek az emberek szolgálatában. Sorsunkat meghatározza felvállalt életfeladatunk, küldetéstudatunk a világban.

Tanultam tehát magától az élettől és embertársaimtól is. Könyvklubot vezettem, ezoterikus gyerektáborokat, kiállításokat, emlékműsorokat szerveztem és valósítottam, és egy íróklub állandó konferansziéja lettem, majd előadásokat tartottam a szeretet hatalmáról.

Mediális képességem mellett a karma-asztrológiát és a számmisztikát is segítségül hívom és alkalmazom. Átok- és rontásvizsgálat és -levétel után csakra-harmonizálást, csakratisztítást végzek, valamint hatásos önvédelmi technikákkal látom el Önt. Otthonának ártó energiáitól való megtisztításában is hathatós segítséget tudok nyújtani. Szeretettel várom  hívását….

Elérhetőségem: 0630/5813194  Ez a szám bejelentkezésre szolgál…. email: amaritamail@gmail.com

    Emelt díjas elérhetőségem:  0690 900-647/

                 Díj:  300ft/perc