Online TV

 

 Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a műsor változtatás jogát fent tartjuk! Valamint , hogy 18 év alatti személyek  nem vehetik igénybe a szolgáltatásunkat! A kérdések moderálás után kerülnek adásba. Sértő bántó kérdések törlésre kerülnek, valamint a megszólítás nélküli  kérdések is törlésre kerülnek! Megértésüket köszönjük!

images-4

 

Kedveseink! Be vezetésre került nálunk is az emelt díjas szolgáltatás melynek elérhetősége: 0690 181-405  Díja:  305 ft/perc  Minden tanácsadónknak van melléke ezen vagyunk elérhetőek, keressetek/keressenek bátran bizalommal minket és mi szeretettel legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni utat mutatni…Ügyfélszolgálat  elérhetősége: 0630/6393574  Szerettel várjuk hívásotokat/hívásukat, köszönjük a bizalmat a figyelmet mindenkinek aki nálunk jár és megtisztel a bizalmával……

images (1)


Kivánunk nektek/ önöknek nagyon szép sikeres szerencsés boldog szeretettel teli hetet!Szeretettel: Segítő Angyalok Csodás Kis Csapata..


Kedveseink! A mai napon 20-21 óráig ANNA JÓSNŐ/PARAPSZICHOLÓGUS vár sok szeretettel és legjobb legbölcsebb tudásával, hogy utat mutasson segítsen az élet nehéz és rögös útján……
Bátran bizalommal tegyétek/tegyék fel INGYENESEN  EGY RÖVID KONKRÉT  kérdéseteket/kérdésüket az élet minden  területével  kapcsolatosan, profi jósaink szeretettel legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni adás időn kivül is………A kérdés nálatok/önöknél van a válasz pedig nálunk van… Ha  kérdésetek/kérdésük  van felénk elérhetőek vagyunk adásídőn kivül is ….. Magyarország legjobb legkorektebb emelt díjas vonalán  0690 181-405 díjunk: 305 ft/perc… Nincs várakozás nincs kapcsolási díj azonnal mi vesszük fel a mellék beütése után….. Profi tanácsadóink/jósaink szeretettel várják a hívásotokat/hívásukat….ANNA JÓSNŐ melléke: 127…Minden Tanácsadónk/Jósunk melléke megtalálható az ELÉRHETŐSÉGEK menűpontjában…….Köszönjük szépen mindenkinek a bizalmat figyelmet aki nálunk jár fel keres minket és megtisztel a bizalmával…..