Valéria

VALÉRIA...22

Szeretettel Üdvözlök mindenkit!

Magamról egy pár szót!
“Tisztán Látó és Médiumi” képességgel bírok!
Ezt a képességem 14-15 évvel ezelőtt kaptam meg,amit 12.-éve gyakorlok.
/”Tisztán Látásom”/,abból áll hogy belelátok az emberek múltjába,jelenébe és jövőjébe!
Nagyon sok ember,sikeresnek hitt is,/Orvosok,Ügyvédek,/stb:,sorolhatnám, nem tudja,hogy a jelenben miért nem sikerülnek a dolgaik,/Magánéleti,Munkahelyi,Szerelmi,/problémák,ez nagyon sok esetben a múltból adódik,.így én ebben is,segítek és vissza nézve a múltba kiderül honnét is erednek a problémák mit is kéne kiküszöbölni a jelenben,hogy a jövő sikeresebbé alakuljon..Mint/”Médium”/,Látom az eltávozott emberek lelkét,és én minden esetben leírom a személyt,hogy néz ki és az eltávozott embert is,hogy nézett ki még életében.Ha van közlendőjük a hozzá tartozókhoz,képekben közlik velem,amit én átadok./Nem kommunikálok velük/!Számomra az már a sötét oldal.De ők tudják ha egy hozzájuk tartozó hozzám fordul,annak oka van.
Rálátok betegségekre,és ezzel egy irányt mutatok hogy ha valakinek szükséges forduljon orvoshoz.Látom az Aurát az emberek körül.Ami szintén egy út mutatás.
Nem használok segéd eszközt nincs szükségem rá!
Munkám során,bejártam a poklot és a mennyt is!Láttam már Démont és Angyalt is,.ami egy felejthetetlen élmény volt számomra!
Adottságommal amit a “Jó Istentől”kaptam,csodaként élem meg,és boldog vagyok hogy a kiválasztottjai között vagyok jó magam is!
Legjobb tudásom szerint próbálok Önnek,aki most éppen hozzám fordul segíteni!
Köszönöm hogy megtisztel bizalmával!
Valéria.
Elérhetőségeim.