Angyalok

 PROBLÉMA
A MEGOLDÓ ANGYALI SZERTARTÁS, MÁGIA!
 
ANGYALKA ZÖLDDDDDDDD
Amit most le fogok nektek írni, az mindenféle probléma, akadály esetén jól működik! Volt vagy van is az életedben, olyan, hogy nem úgy mennek a dolgaid ahogyan szeretnéd, mintha valaki folyamatosan vissza húz akadályoz téged! Ha kéred az Angyalid segítenek neked, egyensúlyba hozni az életed minden terűletét!
Íme egy rövid de hatásos kis Angyali szertartás, mágia, ami müködik ha szeretettel, jó szándékkal teszed! Nem kell más hozzá csak egy fehér gyertya, egy régi lábas vagy fazék meg sok jég de ha ez nincs megteszi a hideg víz is!! A szertartás: Csöpögtess viaszt a lábas aljára és állítsd bele a gyertyát hogy stabil legyen majd töltsd fel olyan 4-5 cm magasságban jéggel vagy vízzel. Nézd a lángot és koncentrálj erősen arra a problémára, akadályra személyre aki akadályoz az életed területein. Ezután hívd be Őrangyalodat a Víz angyalaidat és minden Illetékes Angyalt, Arkangyalt  aki úgy érzed segíteni tud a problémádban! Minezt tedd szeretettel, tisztelettel és jó szándékkal!Kérd meg a segítőidet, hogy vessenek véget valamilyen kedvező formában azoknak a gondoknak, problémáknak, akadályoknak és kérd, hogy távolítsák el életedből azokat a személyeket melyek gátolnak hátráltatnak az életedben!Lásd amint nézed a gyertyát, hogy minezek a a dolgok távoznak az életedből! Közben pedig mondd a következő kis fohászt!: ……..            ” Én elfogadok minden segítséget, megoldást mely az én érdekeimet előbbre jutásomat, boldogulásomat szolgálja de senkit se sértek vagy bántok meg vele! Én teljeskörű felhatalmazást adok nektek arra, hogy segitséget megoldást hozzatok az életemben lévő problémákra! Hálás szívvel szeretettel köszönöm!” ………Ha elaludt a gyertya és ami megmaradt viasz esetleg gyertya az ásd el jó messze az otthonodtól, a megmaradt vízet pedig egy folyóba vagy pedig a WC-be húzd le és miközben ezt teszed mondd a következőket :” Minden rossz menjen a jó maradjon!”  Ez a kis szertartás minden probléma esetén jól működik de türelemre kitartásra van szükség amíg a dolgok elindulnak! Van még valami ha szeretnéd akkor a következő semlegesítő fohászt, imát is elmondhatod! ……..” Víz Angyalai,Őrangyalom minden Illetékes Angyal, Arkangyal szeretett barátaim a fény hatalmas nagyra becsült seregei jöjjetek el hozzám. Vigyétek el életem akadályait a megfelelő helyre és megtísztitva átalakítva  megújítva hozzátok vissza nekem, ami már az én érdekeimet boldogulásomat jó létemet fogja szolgálni. Tegyétek életem akadályait az átalakulás vízébe, égessétek el az életemben lévő akadályokat a harmónia lángjában! Hálás szívvel, szeretettel köszönöm! Az Isten az Istennő/ az Atya a Fiú és a Szent Lélek nevében Úgy legyen!”
Sok sikert a szertartás elvégzéséhez!
Szeretettel: Maya Jósnő
 
😇 Angyali tanmese: A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak…
Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta az angyaloktól, hogy a nagy ház vendégszobájában pihenjék ki magukat. Ehelyett egy kis helyet kaptak a hideg pincében. Amikor kinyújtóztak a kemény padlón, az idősebb angyal meglátott egy lyukat a falon és kijavította azt. Amikor a fiatalabb angyal kérdezte, miért, az idősebb angyal így felelt: “A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.”
A következő éjjel mindketten egy nagyon szegény, de vendégszerető paraszt és felesége házában pihentek. Miután azt a kevés ételt is megosztották velük, amilyük volt, átengedték az angyaloknak az ágyukat, ahol ők jól aludtak. Amikor a következő napon a nap felkelt, az angyalok könnyek között találták a parasztot és a feleségét. Az egyetlen tehenük, akinek a teje az egyedüli bevételük volt, holtan feküdt a mezőn.
A fiatal angyal dühös lett és kérdezte az idősebbet, hogyan hagyhatta, hogy ez megtörténjen. Az első embernek mindene megvolt, mégis segítettél neki, vádolta. A második családnak kevese volt, és hagytad, hogy elpusztuljon a tehenük.
A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak, mondta az idősebb angyal.
Amikor a nagy ház hideg pincéjében pihentünk, észrevettem, hogy a falon lévő lyukban arany van. Mivel a tulajdonos olyan mohó volt és nem akarta megosztani szerencsés sorsát, betapasztottam a falat, hogy ne találhassa meg. Amikor az utolsó éjszaka a paraszt ágyában aludtunk, jött a Halál angyala, hogy elvigye a feleségét. Helyette odaadtam a tehenet.
“A dolgok nem mindig azok, aminek látszanak.”

Szeretettel: MAYA JÓSNŐ

 

ANGYALI VARÁZSLAT

angelitos_de_ruth_morehead1Gyönyörű angyalkák......................

Az Angyalok bármikor a segítségünkre vannak,viszont fontos,hogy kérni kell őket,máskülönben nem avatkoznak bele az életünkbe. 

Az alábbi Angyalvarázslat 26 különböző angyalt szólít hozzád. A varázslatot bárki elvégezheti,és bármilyen problémád is van hatékony megoldást adnak rá az angyalok. 

Kellékek : Kék vagy fehér gyertya

Bármikor elvégezheted a varázslatot. A varázsige rendkívül hatékony, de a lehető legjobb hatás eléréséért gyakran megismételheted. Először is gyújtsd meg a gyertyát, mondd ki a kívánságodat, aztán pedig mondd el a következő, 26 angyalt szólító varázsigét:

Ariel elkezdi.

Baradiel vezeti az útján.

A Chalkydrik eléneklik.

Devák testet adnak neki.

Elohim az akaratát adja neki.

A Fravashik jobbá teszik.

Gábriel elhozza.

A Hafazák vigyáznak rá.

Az Ischimek kiegyensúlyozzák.

Jael őrzi őt.

Kadmiel megszüli.

Lahabiel segíti.

Mihály felemeli.

Nebo gondozásába veszi.

Ofaniel meglátja.

Patrónus angyalok felszentelik.

Quaestoria kimondja.

Rafael eltölti és elindítja.

Sandalfon imádkozik érte.

A Trónusok szentségessé teszik.

Uriel megerősíti.

Vrevoil felfedi és láthatóvá teszi.

A Wanadik megvédik.

Xathanael atyáskodik felette.

Yahriel megtölti a Hold fényével.

A zodiákus angyalai lepecsételik és lezárják.

A Szentlélek pedig elhozza nekem téren és időn át.

Úgy legyen! 

A domináns kezeddel rajzolj a levegőbe egy egyenlő szárú keresztet. Nem baj, ha nem tudod kiejteni a neveket, vagy ha nem tudod, hogy melyik mit jelent. Az sem gond, ha nem tudod fejből a varázsigét, olvashatod is. Az angyalok tudni fogják, mire gondolsz, és mit szeretnél.

images (1)

 Minden hónapban vannak kedvezményes jóslások, bőség rituálék, hogy megteremtsd magadnak a bőséget-jólétet, szerelmi bájolások, hogy megtaláld életed szerelmét vagy a meglévőt megerősítsd. Ha lelki problémáid vannak abban is segítek helyre tenni a kicsi lelkedet.Elérhetőségem ami bejelentkezésre szolgál: 0630/6393574 vagy  a facebookon privátban. Szeretettel és legjobb tudásom szerint fogok nektek segíteni, keressetek bátran.

GALAMBOS SOR ELVÁLASZTÓÓÓÓÓÓÓ

Angyali Mese

Kicsi Angyal könnye pereg, vigasztalja égi sereg.                                              Elveszett a glóriája,egyik felhőn sem találja.  Ezüst fényű kicsi ékszer,viselése sose kényszer.   Büszke volt rá nagyon-nagyon,értéke nem kincs vagy vagyon.

Hold sugárból éjjel szötte,szeretette fogta össze.  Fényét tiszta lelke adta,vigyázz rá megfogadta.                                               .

Kérdi sirva,társaira tekint sirva, kutat szemük messze nézőn.  Szól az egyik együttérzőn,  Talán leesett a Földre,  rosszul tetted a felhőre.  Kicsi Angyal gondol egyet megmenekül tán a gondtól? Alá száll most a Földre, glóriáját megkeresse, de a földön merre hová? Mennyit kell koborolnia?  Melyik utat is szeresse? Hagyja, hogy a szíve vezesse? Könnye potyog  lába fáradt, nem láttad a glóriámat? Ínyos ez már hagyományos. Valaki sír meghallja, tudja ezt ő nem hagyhatja.  Keresi,hogy hol segítsen,bánat már ne keserítsen.   Kicsi lány ül az útszélen, könny csorog fehér ingén, lehajol hát szelid lovag, meséld el a gondjaidat!  Angyal voltam fennt az égben, boldog voltam vígan éltem.Minden bajtól védet az ám…fejemen a glóriám!   Elveszett most mit tehetek? Boldog most sosem leszek? Hordjam folyton bánatomat,nem látja senki már a mosolyomat? Szelid lovag átöleli,simogatja becézgeti, ne sirj kicsi Angyal megbírkozunk minden bajjal! Én megóvlak, megvédelek, s nem kell más csak a szereteted! Lelked tiszta láttam rögtön, boldog leszel itt a Földön!  Mosolyog már kicsi Angyal nem törödik már a bajjal, kinek kell a glóriája, ha a lovagját megtalálta?  A mesének ezzel vége, meghallgatni tán megérte.Ha jól figyelsz megtalálod a sorok közt a tanulságot! Kincseinket elveszíthetjük de őrizzük meg szeretetünket! És könnyeinken át meglátjuk a szeretett erejét!  Szeretettel: Maya Jósnő                                                                                                                                                                                          CSILLAG ANGYALKAAAAAAAAAAA

www.tvn.hu_3eb76a269b7071abbe40e109aafbd5ed

 

***

Csodálatos Angyali Üzenet Nektek Tőlünk.

Mindannyian számos lehetőséget kapunk és elvárják tőlünk, hogy együtt haladjunk a fő áramlatokkal. A lehetőség azt jelenti, hogy valami elérhetővé válik a számodra és tőled függ, hogy a legnagyobb előnyödre használod-e. Légy éber, figyelmes és mindenre kész. Természetesen te is megteremtheted a lehetőségeidet, ha sok ajtón kopogtatsz, valamelyik mindenképpen meg fog nyilni előtted.Ezért a kitartásra, türelemre is emlékeztetnek az angyalaid,hiszen megeshet, hogy egy ajtó amelyik korábban zárva volt, most megnyílik előtted! Csöndesitsd le elmédet és kérd meg Angyalaidat, hogy segítsenek neked.ANGYALKAAAAAAAAAAAAAAA FEHÉR...............

ZÖLD ANGYALOS ELVÁLASZTÓ........***

MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE

*

Üzenet Mihály Arkangyaltól:

“Engedd el aggodalmadat, hiszen a szeretet mindent elsöprő fényével védelmezlek téged (ha kéred), szeretteidet, az otthonodat és a javaidat. Ez a fény taszítja a negatív energiákat és vonzza a pozitívakat. A félelem helyett e fényre és szeretetre összpontosíts, mert azt vonzod magadhoz ami a szemed előtt lebeg. Ha az elmédből kiűzöd a félelmet, a felszabadult időt és energiát annak szentelheted amire születtél. Szabad vagy, ha nincs benned félelem. Tudd, hogy mindig tökéletes biztonságban vagy a védőszárnyaim alatt.”

mihaly_arkangyal_538205_22636_n**

ANGYALAINK CSODÁS ÜZENETE

007ANGYAL KERESÉS.................

***

Angyalok Bölcs Útmutatása

Bocsássunk meg magunknak,bocsájssunk meg egymásnak, bocsájssunk meg a múltnak, teremtett világunknak. Rázzuk le béklyóinkat,dobjuk el gondjainkat. Hívjuk Angyalainkat, teremtsük meg világunkat! Angyalaink segítenek, erővel feltöltenek,lényükkel átölelnek,folyton lelkesítenek! Ahogy vagyunk elfogadnak! Csodákkal támogatnak,érzéssel tanítanak,mindig bátorítanak!Nincsenek véletlenek,a dolgok csak megtörténnek, s az Angyalok szeretnek lépten – nyomon vezetnek minket. Az Angyalok most üzennek, minden lénynek – embernek, célja az életüknek adj helyet a szeretnek! Ez hiányzik a Földnek az Angyaloknak és nekünk Embereknek,Valóságos lényünknek s gyönyörű szívünknek!

Lila ANGYAL JÓ ÉJTTTTT

***

Csodás angyali üzenet

KÉK MEDIS ANGYALKAAAAAAAAAAAA Hit erőt adó tulajdonság, ami hegyeket képes megmozgatni. Az Angyalokbölcsessége azonban arra figyelmeztet, hogy ne bizz meg vakon emberekben vagy helyzetekben. Használd józan eszedet és ítélőképességedet, és ne ruházd át saját erődet másra. Bízz inkább önmagadban és a magasabb erőkben. Imádkozz összeszedetten lelked csendes bölcs mélyéből és tudd, hogy kérésedet teljesíteni fogják. Cselekedj úgy,mintha kívánságod máris teljesült volna. EZ A HIT!! Angyalod arra kér:  ” Hagyd, hogy híted erősödjön napról-napra!

***

ANGYALI ÜZENET A MINEN NAPOKRA!

HA EGY NAP ÚGY ÉRZED, SÍRNOD KELL HÍVJ ENGEM!
NEM ÍGÉREM, HOGY MEGFOGLAK NEVETETNI – DE SÍRHATOK VELED!
HA EGY NAP EL AKASZ FUTNI  AZ AKADÁLYOK, PROBLÉMÁK ELŐL – NE FÉLJ ENGEM HÍVNI!
NEM ÍGÉREM, HOGY MEGÁLLITALAK – DE FUTHATOKVELED, VAGY SEGÍTHETEK MEGOLDANI A
PROBLÉMÁID!    CSAK HÍVNOD KELL ÉS ÉN OTT LESZEK VELED!
HA EGY NAPON SENKIT SEM AKARSZ HALLANI   HÍVJ ENGEM!
IGÉREM VELED LESZEK, ÉS IGÉREM NAGYON CSENDBEN!
HÍVJ BÁTRAN ÉS ÉN OTT LESZEK VELED MELLETED, ÉS HALLGATOM A BÁNATODAT, PROBLÉMÁIDAT
MINDAZT AMIT MÁSNAK SOSEM MONDANÁL EL!   CSAK  HÍVJ ÉS KERESS BÁTRAN!
AZ ŐRANGYALOD VAGYOK, ÉS BÁRHOL BÁRMIBEN SEGÍTEK NEKED CSAK KÉRNED KELL!

Crying-Angel-angels-20162613-1024-768

***

Angyali üzenet sok szeretettel.

Szándékod tárgya nem lehet rossz, és nem lehet ellentétben, az égiek akaratával, hisz az égiek – és az Angyalok csak az örömöt , boldogságot és poztivitást ismeri.

SZÁRNYLÓ VIRÁGOS ANGYALKAAAAAA

 

 

***

Mihály Arkangyal  Üzenete

Mihály Arkangyal              

Mihály Arkangyal, azt tanácsolja, hogy kérj tőle segítséget és erőt.  Jobban képes leszel szembenézni a problémákkal,ezért kérd meg, hogy kardjával vágjon el minden érzelmi szálat, ami emberekhez, megrekedt helyzetekhez vagy múltbéli emlékekhez kötne téged. Majd kérd meg,hogy töltsön el erővel és szeretettel.Védeni fog minden romboló gondolatától érzelmétől és cselekedetétől. Mihály Arkangyal a kék sugáron át dolgozik erőt és bátorságot adva számodra.  Hívd segítségül és képzeld el magad sötétkék köntösben, ez védelem alá helyez téged. Ő az angyalok mestere, hatalmas harcos szellem. Az ő fényében bíztonságban érzed majd magad,magabiztosabb erőteljesebb tettre készebb leszel.