Online TV

 

 

 Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a műsor változtatás jogát fent tartjuk! Valamint , hogy 18 év alatti személyek  nem vehetik igénybe a szolgáltatásunkat! A kérdések moderálás után kerülnek adásba. Sértő bántó kérdések törlésre kerülnek, valamint a megszólítás nélküli  kérdések is törlésre kerülnek! Megértésüket köszönjük!Oldalunkon dolgozó Tanácsdóink/Jósaink nem állnak alkalmazásban nálunk, minden Tanácsadó/Jós saját felelőséggel tartozik maga felé minden tekintetben, ide tartozik a műsor vezetésis! Ha nem indul az élő adás akkor lehetőség van arra, hogy írásban válaszoljon az adott műsorvezető és az ő döntése felelőssége az is, hogy válaszol e írásban vagy sem!

 

 

Kedveseink! Bevezetésre került nálunk is az emelt díjas szolgáltatás melynek elérhetősége: 0690 181-405  Díja:  305 ft/perc  Minden tanácsadónknak van melléke ezen vagyunk elérhetőek, keressetek/keressenek bátran bizalommal minket és mi szeretettel legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni utat mutatni…Ügyfélszolgálat  elérhetősége: 0630/6393574  email:segitoangyalokeu@gmail.com Szerettel várjuk hívásotokat/hívásukat, köszönjük a bizalmat a figyelmet mindenkinek aki nálunk jár és megtisztel a bizalmával….Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy oldalunkon dolgozó Tanácsadóink/Jósaink nem állnak alkalmazásunkban, minden kolléga saját magáért felelős..Ide tartozik a műsor vezetés is! Ha nem indul az élő adás az adott műsorvezetőnek lehetősége van írásban is válaszolni! Az ő döntése,felelősége az is, hogy ha nem vállalja az írásbeli válasz adást!

 


Kivánunk nektek/ önöknek nagyon szép sikeres szerencsés boldog szeretettel teli hetet!Szeretettel: Segítő Angyalok Csodás Kis Csapata..


Szeretettel köszöntünk mindenkit oldalunkon! Szép napot és estét kívánunk sok szeretettel…A mai napon PIHENŐ NAP VAN itt az online-tv oldalon
…..Bátran bizalommal tegyétek/tegyék fel  kérdéseteket/kérdésüket  az élet minden területével kapcsolatosan adás időn kivül is a 0690 181-405 központi számon díjunk: 305 ft/perc  minden tanácsadónknak/jósunknak a melléke megtalálható az elérhetőségek menűpontjában……… Profi elismert jósaink szerettel legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni adás időn kivül is………A kérdés nálatok/önöknél van a válasz pedig nálunk van… Ha több  kérdésetek/kérdésük  van felénk elérhetőek vagyunk adásídőn kivül is ….. Magyarország legjobb legkorektebb emelt díjas vonalán  0690 181-405 díjunk: 305 ft/perc… Nincs várakozás nincs kapcsolási díj azonnal mi vesszük fel a mellék beütése után….Profi tanácsadóink/jósaink szeretettel várják a hívásotokat..……Minden Tanácsadónk/Jósunk melléke megtalálható az ELÉRHETŐSÉGEK menűpontjában …..Köszönjük szépen mindenkinek a bizalmat figyelmet aki nálunk jár fel keres minket és megtisztel a bizalmával….

Oldalunkon dolgozó Tanácsadóink/Jósaink nem állnak alkalmazásban nálunk! Minden Tanácsadó/Jós saját magáért tartozik felelőséggel minden tekintetben! Ide tartozik a műsorvezetés is. Ha valami oknál fogva az élő adás nem működik akkor lehetősége van az adott műsor vezetőnek írásban válaszolni a kérdésekre, az ő döntése felelősége az is, hogy beválallja vagy sem az írásban való válasz adást! Szeretettel: Segítő Angyalok Csodás Kis Csapata