Online TV

 

 

 Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a műsor változtatás jogát fent tartjuk! Valamint , hogy 18 év alatti személyek  nem vehetik igénybe a szolgáltatásunkat! A kérdések moderálás után kerülnek adásba. Sértő bántó kérdések törlésre kerülnek, valamint a megszólítás nélküli  kérdések is törlésre kerülnek! Megértésüket köszönjük!Oldalunkon dolgozó Tanácsdóink/Jósaink nem állnak alkalmazásban nálunk, minden Tanácsadó/Jós saját felelőséggel tartozik maga felé minden tekintetben, ide tartozik a műsor vezetésis! Ha nem indul az élő adás akkor lehetőség van arra, hogy írásban válaszoljon az adott műsorvezető és az ő döntése felelőssége az is, hogy válaszol e írásban vagy sem!

 

 

Kedveseink! Bevezetésre került nálunk is az emelt díjas szolgáltatás melynek elérhetősége: 0690 900-650  Díja:  350 ft/perc  Minden tanácsadónknak van melléke ezen vagyunk elérhetőek, keressetek/keressenek bátran bizalommal minket és mi szeretettel legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni utat mutatni.. A hívószámot a VOXINFO KFT /BP. 1037 Bécsi u. 269/ Bíztositja!Ügyfélszolgálat  elérhetősége: 0630/6393574  email:ugyfelszolgalat@voxinfo.hu Szeretettel várjuk hívásotokat/hívásukat, köszönjük a bizalmat a figyelmet mindenkinek aki nálunk jár és megtisztel a bizalmával.

 


Kivánunk nektek/ önöknek nagyon szép sikeres szerencsés boldog szeretettel teli hetet!Szeretettel: Segítő Angyalok Csodás Kis Csapata..

 


 Szeretettel köszöntünk mindenkit oldalunkon kellemes szép napot és csodás estét kívánunk sok szeretettel..A mai napon 19-20 óráig ANDREA JÓSNŐ/ SPIRITUÁLIS SEGÍTŐ vár sok szeretettel legjobb legbölcsebb tudásával hogy segíthessen utat mutatni tanácsot adni az élet nehéz és rögös utján…Bátran bizalommal tegyétek/tegyék fel EGY RÖVID KONKRÉT kérdéseteket/kérdésüket az élet minden területével kapcsolatosan……Adásídőn kivül is elérhetőek  vagyunk a 0690 900-650 központi számon díjunk: 350 ft/perc  minden tanácsadónknak/jósunknak a melléke megtalálható az elérhetőségek menűpontjában…A hívószámot a VOXINFO KFT./Bp.1037 Bécsi u. 269/ bíztositja!   Ügyfélszolgálat: 0630/6393574 email: ugyfelszolgalat@voxinfo.hu vagy segitoangyalok.eu@gmail.com…… Profi elismert jósaink szeretettel legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni adás időn kivül is………A kérdés nálatok/önöknél van a válasz pedig nálunk van… Ha több  kérdésetek/kérdésük  van felénk elérhetőek vagyunk adásídőn kivül is ….. Magyarország legjobb legkorrektebb emelt díjas vonalán  0690 900-650 díjunk: 350 ft/perc… Nincs várakozás nincs kapcsolási díj azonnal mi vesszük fel a mellék beütése után….Profi tanácsadóink/jósaink szeretettel várják a hívásotokat Minden Tanácsadónk/Jósunk melléke megtalálható az ELÉRHETŐSÉGEK menűpontjában …..ANDREA JÓSNŐ melléke: 443………Köszönjük szépen mindenkinek a bizalmat figyelmet aki nálunk jár fel keres minket és megtisztel a bizalmával….