Online TV


Live streaming video by Ustream

 

 

 Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a műsor változtatás jogát fent tartjuk! Valamint , hogy 18 év alatti személyek  nem vehetik igénybe a szolgáltatásunkat! A kérdések moderálás után kerülnek adásba. Sértő bántó kérdések törlésre kerülnek, valamint a megszólítás nélküli  kérdések is törlésre kerülnek! Megértésüket köszönjük!

images-4

 

Kedveseink! Be vezetésre került nálunk is az emelt díjas szolgáltatás melynek elérhetősége: 0690 900-647  Díja:  300 ft/perc  Minden tanácsadónknak van melléke ezen vagyunk elérhetőek, keressetek/keressenek bátran bizalommal minket és mi szeretettel legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni utat mutatni…Ügyfélszolgálat  elérhetősége: 0630/6393574  Szerettel várjuk hívásotokat/hívásukat, köszönjük a bizalmat a figyelmet mindenkinek aki nálunk jár és megtisztel a bizalmával……

images (1)


Kivánunk nektek/ önöknek nagyon szép sikeres szerencsés boldog szeretettel teli hetet!Szeretettel: Segítő Angyalok Csodás Kis Csapata..

ZÖLD ANGYALOS ELVÁLASZTÓ........Kedveseink!  A mai napon 10-11 óráig ILDIKÓ JÓSNŐ/TISZTÁN ÉRZŐ    vár sok szeretettel benneteket/önöket…….Bátran bizalommal tegyétek/tegyék fel EGY RÖVID KONKRÉT kérdéseteket/kérdésüket az élet minden területével kapcsolatosan profi jósaink/tanácsadóink szeretettel és legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni a  feltett kérdésre…….A kérdés nálatok/önöknél van a válasz pedig nálunk van… Ha több   kérdésetek/kérdésük van felénk elérhetőek vagyunk adásídőn kivül is ….. Magyarország legjobb legkorektebb emelt díjas vonalán  0690 900-647 díjunk: 300 ft/perc… Nincs várakozás nincs kapcsolási díj azonnal mi vesszük fel a mellék beütése után….. Profi tanácsadóink/jósaink szeretettel várják a hívásotokat/hívásukat……Minden Tanácsadónk/Jósunk melléke megtalálható az ELÉRHETŐSÉGEK menűpontjában……… ILDIKÓ JÓSNŐ melléke:  777…..Köszönjük szépen mindenkinek a bizalmat figyelmet aki nálunk jár fel keres minket és megtisztel a bizalmával…..