Online TV

 

 Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a műsor változtatás jogát fent tartjuk! Valamint , hogy 18 év alatti személyek  nem vehetik igénybe a szolgáltatásunkat! A kérdések moderálás után kerülnek adásba. Sértő bántó kérdések törlésre kerülnek, valamint a megszólítás nélküli  kérdések is törlésre kerülnek! Megértésüket köszönjük!

 

 

Kedveseink! Bevezetésre került nálunk is az emelt díjas szolgáltatás melynek elérhetősége: 0690 181-405  Díja:  305 ft/perc  Minden tanácsadónknak van melléke ezen vagyunk elérhetőek, keressetek/keressenek bátran bizalommal minket és mi szeretettel legjobb tudásunk szerint fogunk segíteni utat mutatni…Ügyfélszolgálat  elérhetősége: 0630/6393574  email:segitoangyalokeu@gmail.com Szerettel várjuk hívásotokat/hívásukat, köszönjük a bizalmat a figyelmet mindenkinek aki nálunk jár és megtisztel a bizalmával……

 


Kivánunk nektek/ önöknek nagyon szép sikeres szerencsés boldog szeretettel teli hetet!Szeretettel: Segítő Angyalok Csodás Kis Csapata..

 Szeretettel köszöntünk mindenkit! A mai napon PIHENŐ NAP van itt az online-tv oldalon …Kellemes szép napot jó pihenést kívánunk nektek sok szeretettel…….Bátran bizalommal tegyétek/tegyék fel  kérdéseteket/kérdésüket  az élet minden területével kapcsolatosan adás időn kivül is ..….. Profi elismert jósaink szerettel legjobb tudásuk szerint fognak válaszolni adás időn kivül is………A kérdés nálatok/önöknél van a válasz pedig nálunk van… Ha több  kérdésetek/kérdésük  van felénk elérhetőek vagyunk adásídőn kivül is ….. Magyarország legjobb legkorektebb emelt díjas vonalán  0690 181-405 díjunk: 305 ft/perc… Nincs várakozás nincs kapcsolási díj azonnal mi vesszük fel a mellék beütése után….Profi tanácsadóink/jósaink szeretettel várják a hívásotokat/hívásukat.…..Minden Tanácsadónk/Jósunk melléke megtalálható az ELÉRHETŐSÉGEK menűpontjában ...…Köszönjük szépen mindenkinek a bizalmat figyelmet aki nálunk jár fel keres minket és megtisztel a bizalmával…..