Mágia

 

A jólét fazéka az év minden napjára
7 babérlevél
7 Csillagánizs
7 fahéjas rúd
Egy maréknyi rizs
7 aranyérme
7 szegfűszeg
Egy marék fahéjpor (ami az edény közepébe megy) kép szerinti össze állítás
Valamint kis lencse /lehet több szinű is/
Jóléti edényed összeállítása után gyújts mellé zöld, arany vagy fehér gyertyát.
Kérjétek a szerencse angyalai és az égiek segítségét a jólétért, gazdagságért, pénzért, bőségért, egészségért a munkáért és nyiló utakért .
Hagyd a szobában vagy abban a helységben melyben sokat tartózkodsz határozatlan ideig


Egy kis  varázslat egy kis bőség bevonzás!!

ABUNDANITA ISTENNŐ

A bőség teremtésében sok Arkangyal és Felemelkedett mester lehet a segítségedre. Én Abundantiához szoktam a legtöbbször fordulni kérésemmel. Ő a jólét, pénzáramlás, siker és fejlődés Istennője. Így kérd Őt:

Kérlek Abundantia, segíts felváltanom a pénz miatti félelmeimet örömre és biztonságra. Segíts, hogy a hiány helyett az életemben meglévő örömökre tudjak koncentrálni és azokért hálát adni. Kérlek, hogy ragyogd be fényeddel életemet és segíts, hogy el tudjam fogadni ajándékaidat és a bőséget, amit nekem és szeretteimnek küldesz. Köszönöm, hogy segítesz felismerni a  sorsomat és intuícióm által vezérelve képes vagyok minden olyan döntést meghozni az életembe, ami elvezet a bőség és teljes anyagi biztonság felé. Köszönöm.

Koncentrálj azon   a napon a vágyaidra és azokra, amiket szeretnél az életedben megvalósulni látni, amikor a bőség bevonzó rituálét csinálod! Mint Isten minden teremtménye, Te is megérdemled, a sikert, a jólétet, az egészséget és a bőséget! Hidd el! A Te hiteddel kezdődik minden, és nyílnak meg életedben a csodás lehetőségek!

 

492368BOSZI ELVÁLASZTÓ...................

 

PÉNZBEVONZÓ SZERTARTÁS

A következő szöveget irjuk le egy papirra és minden nap mondjuk el legalább 1x este pedig a paprt tegyük a párnánk alá, nappal pedig legyen a pénztárcánkban, lehet két papirt is irni. Hasznos  amig mondjuk a szöveget gyujtsunk egy gyertyát /fehér,zöld vagy arany szinűt/ elég ha addig ég a gyertya amig mondjuk a kis versikénket!Ha lehetőség van rá kenjük be a gyertyát  fahéj és szegfűszeg olajjal!….

“Velem minden áldott napon csupa jó dolog történik, az élet minden területén. Minden célomat és vágyamat elérem minden erőlködés nélkül. Kudarc nincs csak késlekedő siker,szerencse, boldogság van! A pénz folyamatosan áramlik hozzám, az áramoltatásba kiadott minden forintom megsokszorozodva vissza jön hozzám, szeretem a pénzt a pénz is szeret engem, vonzom a pénzt a pénz is vonz engem, a pénz a barátom és engem szolgál folyamatosan! Nyertes vagyok, sikeres vagyok, szerencsés vagyok, gazdag vagyok, boldog vagyok, egészséges vagyok. Van pénzem, van munkám, van egészségem, van boldogságom! Amit a Jó Isten másoknak megad azt nekem is megadja sőt még többet is! Hálás szívvel szeretettel köszönöm a segítséget!”

Sok sikert és szerencsét kívánok nektek a szertartáshoz! Szeretettel: Maya Jósnő 

Elérhetőségem: 0690 900-650   Díjunk:  350 ft/perc


188574_112442535501320_100002067238114_109145_4258424_n

MI IS A MÁGIA?

BOSZI MÁGIA....

 

 

A mágia a véres valóság, amely befolyásolja a világ történéseit! A mágia önmagában csak egy eszköz és nem a cél! Csak egy mesterség, olyan akár a kalapács tör-zúz de ugyanakkor építeni is lehet a mágiával. Tehát mi is a mágia? Sok ember sok féleképpen értelmezi a mágia jelentését! Nem varázslásról szól a mágia amikor egy kalapból  előhúzunk egy nyuszit. No nem ettől jóval több és komolyabb dolog a mágia és helyenként igen veszélyes is tud lenni ha avatatlan kezek  birtokába kerül. A mágia különféle rituálék,szertartások,eszközök tárháza valamint különféle időpontokban a természetfeletti erők segítségével jön létre a mágia! A mágia segít abban,hogy az történjen és úgy történjen ahogyan azt mi szeretnénk! Nagyon sokféle mági létezik,ezek között van ami igencsak veszélyes ha avatatlan kezekbe kerül! A mágiát a gondolati szándék akarat festi feketére vagy fehérre. A fehér mágia épitő,segítő szándékú energiákkal bír. Pár példa a segítő,építő mágiák közül.

– anyagi,pénz,siker,szerencse mágia

– negyatív energiák feloldása/átok-rontás, blokkok oldása/

– egészség

– valaki életét egyenesbe hozni

Nos akkor jöjjön a fekete mágia amirosszakaratú,gonosz,romboló,törő-zuzó hatású negatív energiát hordozó energia!

– átok-rontás, blokkok

– betegség/küldése/

– gondolati szinten is lehet küldeni negatív energiát,átkot-rontást 

– szerelmi kötések / ez akkor minősül fekete mágiának ha a másik fél beleegyezése nélkül történik/ beleszólás a szabad akaratba

-szerencsétlenséget kívánó helyzetek, tönkre tett életek /irigység,féltékenység, kapzsiság…./

Az is fekete mágiának számít,annak ellenére,hogy jóindulatú,amikor segíteni szeretnénk valakin az érintett tudta nélkül vagy ha ő nem kéri a segítséget. Csak akkor segíthetünk felhatalmazás nélkül ha az illető nem tud dönteni saját maga sorsáról mivel olyan súlyos beteg, hogy döntés képtelen /gyerekek, állatok/. Sokszor életet lehet menteni!            

A rontásról

A mágia kutatói a mai napig állítják, hogy boszorkányság és bűbáj létezik. Ma már parapszichológiának nevezik, és megpróbálnak tudományos magyarázatot találni néhány jelenségre.
A mágia formáit már a kezdetektől fogva megkülönböztették. Nem csak a szándék tesz különbséget a jó és a rossz, a fehér és a fekete mágia között, hanem az is, hogy mire irányul. Ha valaki megpróbál egy emberi lélekkel operálni, akárcsak egy szerelmi kötéssel, akkor már fekete mágiáról beszélünk. Persze a mágia sötétebb ágának vannak jellemzőbb megnyilvánulásai is. Például a rontások.
A fekete mágia hívei mondták ki a rontást, a fehér mágia követői pedig megszabadították a rontás célszemélyét attól. Mégis gyakran előfordul, hogy a rontás nem direkt, hanem valakinek a felindultságában érkezik, és még a rontást küldő személy sem tudja pontosan, hogy mit is csinált.

3 jel, hogy rontás van rajtad:

1. Szinte csak rossz dolgok történnek veled. Bármibe is fogsz, mindig balul sül el, folyamatos kudarcok követik egymást. És akármennyire is erőlködsz, nem tudsz ezen változtatni.
2. Az emberek – a barátaid és a rokonaid egyaránt – elfordulnak tőled, természetesen látszólag ok nélkül. Ha megkérdezed őket, mégis miért nem állnak melletted, nem tudnak pontos választ adni, csak azt, hogy egy furcsa érzés miatt inkább elkerülnek. Vagy nem mondanak semmit.
3. Te is rontást helyezel az emberekre – persze akaratlanul. Ha dühös, ingerült vagy, félnek a szemedbe nézni, mert fogva tartod az emberek tekintetét, és a tiéd nem ígér sok jót. Ez az eset a legtöbbször a karrierista emberek esetében fordul elő.

                              Szeretettel: Maya Jósnő

Elérhetőségem: 0690 900-650/177     Díjunk: 350 ft/perc

MÁGIA222222222

Ha segítségre van szükséged keress meg bizalommal!  0690 900-650/177 Díjunk: 350 Ft/perc

Vagy kereshetsz a privát számomon is de az is díj köteles ha telefonon kérsz segítséget akkor előre utalás van, de jöhetsz hozzám személyesen is telefonon egyeztetünk.       0630/6393574

                                                                              Szeretettel: MAYA JÓSNŐ